Mire se erdhet ne Tring Sat 

Tring Sat eshte nje nga dyqanet me te mire elektronik ne Shqiperi.Ky dyqan eshte distributor i lecensuar i Tring Tv Sha.Ketu gjeni te gjitha pruduktet e Tring Tv,gjithashtu afrojme sisteme sigurie,sisteme survejimi, nga me te miret qe jane ne tregjet boterore,aksesore te ndryshem satelitore dhe tokesore,aksesore te ndryshem kompjuteri,aksesore celulare dhe shume produkte te tjera.Sherbimet qe afrojme:Servis per pajisje elektronike,montime antenash satelitore dhe tokesore,montime sisteme sigurie,survejimi,sisteme per hotele dhe pallate Tv,Internet dhe Telefoni.Ne afrojme dhe shitje online nepermjet sherbimit paypal,mund te porosisni cdo produkt duke klikuar tek butoni kontakt dhe beni porosine tuaj.